Netop nu tilbud 2 mdr. gratis Viaplay

Allente Kanalpakker og strømmetjenester – TV via parabol

Basic 379,- mnd

Enkelt, trygt og prisvennlig. Her ser du nyheter, faktaserier og underholdning fra de vanligste norske TV-kanalene som NRK, TV 2 og TV Norge.

Standard 579,- mnd

Stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver – Viaplay Film & Serier er inkludert og du får TV 2 Play Film og serier med reklame i dette abonnementet. I tillegg til basiskanalene har vi også samlet det aller beste av dokumentarer, natur, fakta og barnekanaler.

Large 679,- mnd

Familiefavoritten med en perfekt blanding av underholdning, sport og streaming!​Her får du et bredt utvalg kanaler med mye å velge mellom – sport, fakta, nyheter, underholdning og massevis av barneinnhold. Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier er inkludert og du får TV 2 Play Film og serier med reklame i dette abonnementet.

Premium 798,- mnd Halv pris i et helt år! 

Tilbudet gjelder får mest populære TV-pakke. Viaplay, 59 kanaler og installasjon er inkluderet. 

Den komplette tv-pakken med premium sport, underholdning og streaming i verdensklasse. Her får du full tilgang til internasjonal sport, de nyeste filmene og de mest omtalte seriene.​Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier er inkludert og du får TV 2 Play Film og serier med reklame i dette abonnementet.

NordicLeads Author