konkurransebetingelser

Konkurransebetingelser

1. Avtale

Konkurranser utføres av Sparklubbnorge.com sammen med partnere som varierer. Disse er heretter kalt “Annonsøren”. I konkurransen vises annonser for ulike selskapers produkter / tjenester. Annonsøren ønsker å påpeke at deltakelse i konkurransen ikke forplikte seg til å kjøpe noen av de produkter / tjenester som er vist i konkurranse eller noen nettsteder som har linker til konkurransen, for eksempel gjennom annonsen. Deltakelse i konkurransen krever heller ikke kjøp av produkter / tjenester fra partnerne som er vist i konkurransen. Deltakelse i konkurransen er derfor gratis og uten andre forpliktelser. Ved å delta i konkurransen akseptert konkurransereglene og beslutninger av konkurransens jury, hvis avgjørelse skal være endelig og bindende for alle deltakere. Konkurransen vil vise lenker til andre nettsteder gjennom for eksempel annonser. Innholdet på disse nettstedene som konkurransen lenker til, er annoncøren ikke ansvarlig for.

2. Kvalifisering

Denne konkurransen er åpen for alle i Norge der annonsøren arrangerer en konkurranse på internett. Personer 18 år eller eldre kan delta, med unntak av personer i arrangørens nærmeste familier og alle som bor hos en ansatt hos annonsøren eller dets eller deres tilknyttede reklamebyrå -eller markedsføringsbyråer. Hvis den samme personen deltar mer enn én gang i konkurranseperioden, regnes den siste deltakelsen for vinnende sjanser. Deltakerne må delta i konkurransen på eller innen 31. desember 2024 for å være kvalifisert. For bonuskonkurranser avholdt i løpet av året vises trekningsdatoen på konkurransesiden. Kun deltakelse via respektive konkurransesider eller via e-mail teller, det er ikke mulig å delta via faks, brev, telefon. Vil du delta uten å gi markedsføringssamtykke? Vi ber deg da sende en e-post til konkurrere@spareklubbnorge.com, med informasjon om hvilken premie du ønsker å konkurrere om.

3. Kriterier for å vinne konkurransen

3.1 Alle som deltar i konkurransen er med i trekningen om premien. Vinneren vil få direkte beskjed. Vinneren av premien trekkes tilfeldig blant de som har deltatt i konkurransen senest 21 dager etter konkurransens trekningsdato. Vinneren får beskjed via epost og/eller telefon. Hvis en vinner ikke besvarer henvendelsen senest 1 uke etter henvendelsen bortfaller retten til premien og vi har rett (men ikke forpliktet) til å trekke en ny vinner. Konkurransen er garantert av spareklubbnorge.com vi er ansvarlige for kjøp og distribusjon av gavekortet som markedsføres. Hovedpremien er et supergavekort på 10 000 kr fra gogift.io direkt til din e-post, som du kan velge å løse inn i valgfri butik. https://gogift.io/no/no/nok/shop/supergavekortet/256459509492121600 Vi promoterer konkurransen med ulike eksempler på ulike gavekort og premier du kan bruke gevinsten til. ved å bruke gavekortet

3,2 Konkurransen starter 1. januar 2024 og slutter 31. desember 2024(konkurranseperioden). Vinneren blir kontaktet via e-post, brev og / eller telefon. Vinneren for 2024 vil bli presentert senest 28. februar 2024 her: https://www.spareklubbnorge.com/vinner-2024/

3.3 Vi trekker også vinnere i partnerkonkurranser med varierende premieverdier. Se de spesifikke konkurransene for detaljer og konkurranseperiode. Størrelsen på gavekortet vil avhenge av konkurransen deltakeren har deltatt i.

4. Konkurransevinner

En (1) vinner vinner den prisen han har valgt, eller konkurranseprisen oppgitt på konkurransens hjemmeside / nettside. Konkurransepremien utgjør maksimalt 10.000 NOK. Hvis vi ikke kan kjøpe gavekortet etter konkurransens sluttdato, vil vinneren i stedet få beløpet kontant. Vinneren vil motta en premie med e-post, post, PayPal eller bankoverføring. Vi trekker også vinnere i partnerkonkurranser med varierende premieverdier. Se de spesifikke konkurransene for detaljer. Størrelsen på gavekortet vil avhenge av konkurransen deltakeren har deltatt i. Konkurransepremiene vi markedsfører i våre konkurranser skal sees på som eksempler på gavekort som kan vinnes. Vinneren er ansvarlig for eventuelle skatter eller forpliktelser i forhold til prisen, med mindre loven sier at det er annonsørens ansvar. Premiene som vises på konkurransesiden er eksempler på hva personen kan vinne.

5. Utelukkelse

Annonsøren kan, etter eget skjønn, forby enhver person å delta i konkurransen som den anser for å misbruke reglene. Slik misbruk omfatter levering av falsk personlig informasjon og mer enn en gang med annen informasjon. Annonsøren forbeholder seg retten til å diskvalifisere og ekskludere deltagere fra konkurransen, som manipulerer alternativer som prøver å manipulere deltakelse i konkurransen. Det gjelder også dersom deltageren på noen måte forsøker å ødelegge konkurransens nettsteder eller teknologier (servere, IT-utstyr, programvare, etc.), og hvis deltakeren på noen måte forsøker å true annonsøren (herunder dets ansatte) eller sine partnere.

6. Andre

Annonsøren forbeholder seg retten til å kansellere eller endre konkurransen eller konkurransebestemmelsene når som helst uten varsel. © 2024, sparklubbnorge.com, sparklubbnorge.com eies og forvaltes av Nordicleads OÜ ( Spareklubbnorge.com ) Registreringsnummer: 14374572 Niine 7-8, Tallin, Estland info@nordic-leads.com