Konkurransevilkår

Konkurransevilkår
Slik foregår konkurransen:
Når du sender oss dine opplysninger, er du med i konkurransen om å vinne et Verisure alarmsystem til 0 kr i 12 måneder.

Konkurransen starter 1. januar 2022 og avsluttes 30. juni 2022. Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle deltakere i konkurranseperioden.
Vi kontakter alle som deltar i konkurransen per telefon med et godt og uforpliktende tilbud på alarm. Dersom du benyttet deg av dette tilbudet, kjøper alarm og deretter blir trukket ut som vinner, vil vi kreditere det du har betalt.

Alle deltakere i konkurransen, både vinnere og tapere, vil motta en rabatt på hele kr 2995,-. Rabatten kan brukes hos Verisure til kjøp av alarm og trekkes fra installasjonskostnaden. Rabatten kan ikke veksles inn i kontanter eller brukes som betaling for månedsprisen.

Premie:
Alarmsystemet med gratis installasjon, samt 12 måneders gratis abonnement, har en verdi på kr 12654,- (installasjon kr 5970,- og månedspris kr 557,- x 12 måneder).
Premien består av: 1 x hovedenhet, alarmskilt, 3 x sjokksensorer, 1 x kameradetektor, 2 x røykvarslere, 4 x kodebrikker, 1 x betjeningspanel med tale- og lytteenhet og sirene og Verisure Guardian SOS-tjeneste.
Ønsker du flere alarmkomponenter og tilknyttede tjenester enn det som er inkludert i premien, kan dette kjøpes til normale priser og vilkår. Ønsker du å beholde alarmsystemet etter de 12 månedene som alarmtester, betaler du prisene som fremgår i din kontrakt.

Ønsker du ikke å beholde alarmen etter 12 måneder, vil vi demontere alarmsystemet uten ekstra kostnad. Verisure dekker ikke kostnader som maling eller lignende etter demontering.

Premien kan ikke overføres, byttes mot kontanter eller andre produkter eller tjenester.

Hvem kan delta?
Du må være over 18 år for å delta og ikke være Verisure-kunde allerede. Det er ingen kjøpsplikt for å delta. Ansatte i Verisure AS kan ikke vinne premien. Det forutsettes at vinneren bor innenfor Verisures dekningsområde. Vinneren blir kontaktet på telefon via det telefonnummeret som han/hun skrev på deltakerskjemaet. Hører vi ingenting fra vinneren innen 14 dager etter 30. juni, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Konkurranseperiode:
Konkurransen varer til 30. juni 2022. Vi forbeholder oss retten til å avslutte eller endre konkurransen når som helst uten varsel. Dersom dette er tilfelle, vil én vinner bli trukket blant de som på dette tidspunktet har deltatt.

Personopplysninger:
Du kan, til enhver tid, avmelde deg fra direkte markedsføring. Dette gjør du ved å trekke ditt gitte samtykke. Henvend deg til personvern@verisure.no

Konkurransen administreres av Swish Media BV. Zuid Hollandlaan 7, 2596 AL, Den Haag Nederland, i samarbeid med Verisure AS.