konkurransebetingelser

Konkurransebetingelser

1. Avtale
Konkurranser utføres av Sparklubbnorge.com sammen med partnere som varierer. Disse er heretter kalt “Annonsøren”. I konkurransen vises annonser for ulike selskapers produkter / tjenester. Annonsøren ønsker å påpeke at deltakelse i konkurransen ikke forplikte seg til å kjøpe noen av de produkter / tjenester som er vist i konkurranse eller noen nettsteder som har linker til konkurransen, for eksempel gjennom annonsen. Deltakelse i konkurransen krever heller ikke kjøp av produkter / tjenester fra partnerne som er vist i konkurransen. Deltakelse i konkurransen er derfor gratis og uten andre forpliktelser. Ved å delta i konkurransen akseptert konkurransereglene og beslutninger av konkurransens jury, hvis avgjørelse skal være endelig og bindende for alle deltakere. Konkurransen vil vise lenker til andre nettsteder gjennom for eksempel annonser. Innholdet på disse nettstedene som konkurransen lenker til, er annoncøren ikke ansvarlig for.

2. Kvalifisering
Denne konkurransen er åpen for alle i Norge der annonsøren arrangerer en konkurranse på internett. Personer 18 år eller eldre kan delta, med unntak av personer i arrangørens nærmeste familier og alle som bor hos en ansatt hos annonsøren eller dets eller deres tilknyttede reklamebyrå -eller markedsføringsbyråer. Hvis den samme personen deltar mer enn én gang i konkurranseperioden, regnes den siste deltakelsen for vinnende sjanser. Deltakerne må delta i konkurransen på eller innen 31. desember 2022 for å være kvalifisert. Kun deltakelse via respektive konkurransesider teller, det er ikke mulig å delta via faks, brev, e-post, telefon.

3. Kriterier for å vinne konkurransen
3.1 Konkurransen gjennomføres ved av det blant alle deltagere trekkes ut 100 personer som i.h.t. 1 og 2 er kvalifiserte deltagere. Disse 100 personene som har blitt trukket ut mottar en e-post som inneholder et spørsmål av rimlig vanskelighetsgrad. Den personen som avgir raskest riktig svar vinner konkurransen. Hvis flere personer besvarer spørsmålet riktig og til samme tidspunkt vil vi foreta en ny e-postutsendelse til disse kandidatene for å fastslå hvem som er vinneren.

3,2 Konkurransen starter 1. januar 2022 og slutter 31. desember 2022(konkurranseperioden). Vinneren blir kontaktet via e-post, brev og / eller telefon.Vinneren for 2022 vil bli presentert senest 28. februar 2023 her: https://www.spareklubbnorge.com/vinner-2022/ Hvis en potensiell vinner ikke kan kontaktes, eller unnlater å svare på eventuelle forsøk på kontakt, vil en slik potensiell vinner diskvalifiseres, hans / hennes bidrag vil bli annullert og annonsøren forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å velge en annen kvalifisert oppføring , i så fall skal disse bestemmelsene gjelde for slikt annet kvalifisert konkurransebidrag. I løpet av denne konkurransen kan flere forskjellige konkurranser med forskjellige priser vises. Hver konkurrent kan delta i flere forskjellige konkurranser, men har bare en vinsj sjanse per konkurranseperiod.

4. Konkurransevinner
En (1) vinner vinner den prisen han har valgt, eller konkurranseprisen oppgitt på konkurransens hjemmeside / nettside. Konkurransepremien utgjør maksimalt 10.000 NOK. Hvis vi ikke kan kjøpe gavekortet etter konkurransens sluttdato, vil vinneren i stedet få beløpet kontant. Vinneren vil motta en premie med post, PayPal eller bankoverføring. Vinneren er ansvarlig for eventuelle skatter eller forpliktelser i forhold til prisen, med mindre loven sier at det er annonsørens ansvar. Premiene som vises på konkurransesiden er eksempler på hva personen kan vinne.

5. Utelukkelse
Annonsøren kan, etter eget skjønn, forby enhver person å delta i konkurransen som den anser for å misbruke reglene. Slik misbruk omfatter levering av falsk personlig informasjon og mer enn en gang med annen informasjon. Annonsøren forbeholder seg retten til å diskvalifisere og ekskludere deltagere fra konkurransen, som manipulerer alternativer som prøver å manipulere deltakelse i konkurransen. Det gjelder også dersom deltageren på noen måte forsøker å ødelegge konkurransens nettsteder eller teknologier (servere, IT-utstyr, programvare, etc.), og hvis deltakeren på noen måte forsøker å true annonsøren (herunder dets ansatte) eller sine partnere.

6. Andre

Annonsøren forbeholder seg retten til å kansellere eller endre konkurransen eller konkurransebestemmelsene når som helst uten varsel. © 2021, sparklubbnorge.com, sparklubbnorge.com eies og forvaltes av Nordicleads OÜ ( Spareklubbnorge.com )
Registreringsnummer: 14374572
Narva maantee 5, Tallin, Estland
info@nordic-leads.com